Onderhoudsvriendelijk tuinieren?
Wij denken graag met u mee!
Is het gras altijd groener bij de buren?
Wij helpen u graag een handje!
Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant
Uw tuin, onze zorg
Groen is leven
Ook in uw tuin!
Vorige slide
Volgende slide

Duurzaamheid en MVO

Wij vinden het belangrijk dat wij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoe doen wij dat?

Energie:

Door gebruik te maken van producten die duurzaam zijn, dus een lagere levensduur of recyclebaar zijn. Tevens gebruiken wij elektrische gereedschappen, op accu’s en benzinemotoren die op “bio-motormix” werken, deze bevatten 99% minder schadelijke uitlaatgassen dan normale brandstof.

We wekken zonne-energie op middels een 55 stuks zonnepanelen, tevens gebruiken we hybride auto.

Watermanagement

Wij vinden het ook onze taak mee te denken aan een verantwoord watermanagement. Een probleem waar wij als groenmensen dicht bij staan en waar nodig kunnen adviseren. Alle kleine beetjes helpen echter.

 

Afvalstroom

Onze filosofie is afval scheiden bij de bron. Wat betekend dat wij op het werk al proberen afval te scheiden en op ons erf in gescheiden containers en ruimten wordt opgeslagen. Deze afvalstromen worden door erkende bedrijven afgevoerd en verwerkt.

Medewerkers

Wij bieden ruimte aan medewerkers met een beperking en stagelopers van diverse scholen. Deze kunnen in ons bedrijf groeien en ontwikkelen als volwaardige vakmensen. Wij leiden deze in de praktische kant op, daarnaast bieden wij deze een passende scholing.

Boost

Wij stellen onze kennis en diensten beschikbaar voor de minderbedeelden. Vanuit Boost Oosterhout bieden we elk jaar enkel organisaties onze diensten aan tegen een beperkte tegendienst.

Zo dragen wij ons steentje bij in deze maatschappij en ook onze toekomst groen en leefbaar te houden