Onderhoudsvriendelijk tuinieren?
Wij denken graag met u mee!
Is het gras altijd groener bij de buren?
Wij helpen u graag een handje!
Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant
Uw tuin, onze zorg
Groen is leven
Ook in uw tuin!
Vorige slide
Volgende slide

Bedrijfsonderhoud

Wij nemen de zorg van bedrijfsonderhoud bij u uit handen, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een groene en nette werkomgeving. Je hebt maar 1 kans op een goede eerste indruk, die begint bij de entree van uw complex. Afgestemd op uw tuin en uw wensen kunnen wij een onderhoudspakket samenstellen wat past bij uw situatie. De frequentie van onderhoud is hierbij een belangrijke factor, wij kunnen deze met u bespreken, wij adviseren datgene dat past binnen uw wensen en budget.

''Je hebt maar 1 kans op een goede eerste indruk, deze begint bij de entree van uw bedrijf..''

Doordat wij met vak-hoveniers werken, bekend met VCA en BHV,  kunnen wij u gepaste kwaliteit bieden. Tevens zijn wij aangesloten bij Tuinkeur zodat u gegarandeerd bent van een goede organisatie.

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant ontwerptcreëert en onderhoud uiteenlopende bedrijfs- en kantoortuinen en de verhardingen zodat u met al uw vragen en wensen bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om een aanpassing of totale aanleg gaat, wij staan klaar om u hierbij van dienst te zijn.

Plantenbakken kunnen wij u aangekleed aanbieden, maar natuurlijk ook het onderhoud ervan uit handen nemen. Deze bakken kunnen uw terrein fraai opfleuren of een praktische indeling  bieden. De grootte van de bakken en de plantindeling hiervan, kunnen wij samenstellen aan de hand van de omgeving en uw wens.

Voor een passende aanbieding nodig ik u graag uit op uw bedrijf of complex.

''Ik daag u uit onze diensten en meerwaarde aan u te presenteren.''

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op..